Предпочитаните стилове врати за 2019 година

Ако трябва да се впуснете в търсене на врата от Борман за тази година, независимо дали са ангажирани в напълно нов строеж на жилище или просто искате да промените малко визията на настоящия си дом, винаги е добра идея да се запознаете с актуалните тенденции в дизайна на вратите – от консултантите на Борман. Тенденциите в декора на дома се променят точно както модната индустрия променя външния вид на хората, винаги има нещо ново, наред със запазения класически стил. Предлагаме ви няколко факта от тазгодишните тенденции във вратите, както за входните, така и за интериорните, които можете успешно да използвате, когато решите да избирате модел и материал на врата за дома ви.

Вижте и също дали да са еднакви или различни вратите в едно жилище – webshop-bg.net

Тенденция за масово използване на ламинирани интериорни врати

Новото тази година е нарастващата популярност на ламината. Много хора харесват елегантната изтънченост на този вид и компаниите, произвеждащи врати, отговарят на тези нужди със своите нови ламинирани врати с ефект на дърво, които позволяват на клиентите да избират измежду цветовете, които са трайна тенденция – сиво или слонова кост.

Черпейки вдъхновение от най-популярните подови настилки и цветове на кухненски повърхности, тези врати в момента са на пазара. Така всеки може да добави малко стил в своя дом с тези стилни и модели съвременни врати.

Да направим първо впечатление с входната врата

Най-новите изследвания в индустрията показват, че входната врата наистина може да добави стойност на дома ви. Вниманието е съсредоточено към по-здравите и издръжливи материали. Тази година специализираните компании се насочиха към изключителната външна уникална гама, която е изработена с изключително издръжлив най-горен слой. Тези врати се доставят фабрично лакирани в бяло. Те могат да издържат на всякакви метеорологични условия. Продават се с десет годишна гаранция.

Предпочитанието за цветна входна врата също продължава като тенденция при много собственици на жилища, които демонстрират своята креативност чрез добавяне полъх на яркост в дома си. Новите външни врати са идеални за боядисване в предпочитания от вас цвят и за тези, които биха искали повече светлина в своя коридор. Продават се също с остъкление.

Съвременни текстурирани врати

Релефните врати станаха популярни през миналата година и нямат никакво намерение да си отида в скоро време. Клиентите обичат изразителните съвременни на вид врати, които придават индивидуалност на една стая, а също и привличат светлината, което е особено важно за по-малки помещения.

Вратите в един дом могат да дадат много на дома, ако са правилно подбрани и да му отнемат същ много, в случай, че са напълно различни по стил и никой не се е съобразил с интериора на дома. Вслушайте се в специалистите на Борман.